Para faktor az ágyban

A szex erősen bizalmi kérdés. Ilyenkor teljesen lemeztelenedünk, a szó minden értelmében, hisz
nem csak a testünk adjuk át, hanem – jobb esetben- a lelkünk is. Evidens, hogy egy ilyen jelentőségű
szituációban előtörhet az izgalom még a leg harcedzettebbekből is, nem mindig jó értelemben.

Amikor elkezdődik egy románc a legjobb arcunkat igyekszünk mutatni, imponálni és megfelelni szeretnénk partnerünknek, s ez az igyekezet görcsös aggódásba csaphat át, ha elfeledjük, hogy valamiért minket választott és nyilvánvalóan vonzódik hozzánk, különben nem lenne velünk. A humor és a felismerés, hogy végső soron emberek vagyunk, nagyban könnyítheti az intim pillanatokban felbukkanó stresszt, ezek a parák pedig nem egyediek, mindannyian belebotlottunk már. A pasik a méret és teljesítési kényszer igája alatt nyöghetnek, de női fronton is bőven akad félni való. Lássuk mitől félünk!

Nem vagyok topmodell
Különösen kínos ágyba bújni egy pasival mikor nem sokkal előtte jegyezte meg tévézés közben hogy ‘xy dejó csaj’ s mikor magunkra pillantunk, nem ez a véleményünk. Sajnos a mellem korántsem úgy néz ki, mint amilyeneket a médiában mutogatnak, túl nagy vagy éppen túl kicsi, az egyik ráadásul kisebb is mint a másik, a fenekem pedig narancsbőrös, és egyébként is tele vagyok szépséghibákkal. A kicsi mell para amúgy csak a női fejekben él, a férfiakat korántsem érdekli ennyire. Személyes tapasztalat, már rákérdeztem. S mint ahogy te is őt, ő is úgy szeret téged, ahogy a természet megalkotott, hidd el.

Fehérnemű-szőr para
Alsónemű ruhatárunk nem csak a legszexisebb csipke darabokból állnak, és mivel kényelmi-anyagi szempontokból nem is mindig abban feszítünk, űber kínos tud lenni ha a találkozás váratlan, rajtunk pedig a kevésbé szexi szabású pamut bugyi virít. A jelenséget prezentálta Bridget Jones is, s mit kiderült, intim szituációban ennek sincs jelentősége. A férfiak szőrösek de mi nem szeretünk szőrös jetik lenni. Mindannyiunk előtt ismert, hogy nem lehet minden nap borotválkozni, mert lenyúzzuk a bőrünket ami így kipattogzik, és a végeredmény siralmasabb lesz mintha borostásak lennénk egy kicsit. Egy kis borostával és pár kósza szőrszállal még semmi gond, de azért arra ügyeljünk, hogy a bajszunk már ne feketélljen.

Teljesítmény
A férfiak javarészt ezt a problémát a magukénak tudják, hisz náluk fordulhatnak elő méret és merevedési gondok. De a méret gond csak a férfi agyban létezik – mint a mell a női agyakban. A nők jelentős részének egyáltalán nincs szüksége a hatalmas méretekre, mivel az könnyen fájdalmat okoz és kellemetlen.
Viszont a nőkben is ott van, hogy nem megy az orális szex, nem tud elmenni, egy-egy póz számára kivitelezhetetlen…
S ha ilyeneken rugózunk, a kölcsönös örömszerzésből, az önátadásból, az önfeledségből amit a testi szerelem ad, nem lesz meg semmi, csak a puszta görcsös aktus, és kigyilkoljuk belőle azt, amiért csináljuk.

Hozzászólás